2018-05-23 436 views
今日5點幾入座,一家五口試下新嘢,我們點了蒜香BBQ炒雞,侍應一嚟啲食物 , ,嘩過份量都幾小喎,5個人份量喎,算,整完一輪可以食得,好老實講衰過茶記,由於份量太小,叫個侍應追加啲食物,。點知佢答我60分鐘內係冇得追加食物,。我答佢,你唔一早講嘅""? 之後帶我哋入座位仁兄佢答我話有講過,但我地5個都聽唔到囉。不過佢都又問我哋會否加錢加時間,就可以追加食物...我當然唔會加啦!所謂任食食物,好似冇乜。甜品,算吧啦。雪糕連小明友都話難食最正常係罐庒飲品,我隊了3罐最後拿拿聲食完埋單多謝$869Ps. 係2大人3細路總結:八佰幾蚊食了1碟自己做嘅雪藏雞肶肉炒公仔麵(得2人份量)。其實可以再收貴啲,因為試過既客人,一定唔會再嚟。我從來都唔會寫食評。貴公司真係
我當然唔會加啦!
所謂任食食物,好似冇乜。甜品,算吧啦。雪糕連小明友都話難食

最正常係罐庒飲品,我隊了3罐
最後拿拿聲食完埋單
多謝$869
Ps. 係2大人3細路
我從來都唔會寫食評。貴公司真係

2018-05-22
$175 (Tea)