2012-04-18 1119 views
我以前對UCC好有好感(尖沙咀),今次因為放工遲咗所以去咗沙田ucc食飯.到咗都8:45(第一次食ucc唔洗等.入到去坐下.睇menu.睇咗一震叫oder,我想要沙律 bar.佢話sorry 收左...我又問有冇set,佢話有,我叫左意大利海鮮飯,我個friend叫左肉眼扒set.一震有個staff同我講sorry,冇set...我頭先order咗set.佢say coz過左9;00冇set.我話頭先我order時末到9:00.佢話我order時,staff末入單. 我的問題?算!!鬼叫我想食!我忍我的海鮮反是溫的.他的扒是0.05cm(70z)??肉眼邊有咁多肥高ga.(仲要問我個friend幾成熟)食到我地成土氣no again

一震有個staff同我講sorry,冇set...
我的問題?
算!!鬼叫我想食!我忍