今日下午與朋友去食Tea。 大概三點鐘左右, 啲嘢食都已經唔係好多 而且食物碟亦唔係每個位置到有 refill。 我朋友啱啱想食一道菜,佢就攞下面個碟。佢大概見到下面有 蝶形嘅嘢,佢就伸手落去攞。點知一攞就發覺隻碟反轉咗。佢輕輕提起個碟,原來嗰啲下面又冚住咗一啲食物。啲食物可能係職員特登收埋。咁我朋友咪咁返埋囉。點知有個 職員見到就喺度講 :「有冇搞錯,點解有咁嘅人,明明隻碟反轉咗都去搞!!?」 我朋友當然好唔高興。其實當場仲有 一個著西裝嘅人喺度,佢應該係嗰邊嘅老闆或者主管一句聲都冇出過。其實,佢哋下面擺碟嗰個架好深,朋友真係睇唔到。同埋 如果係唔搞得嘅,就唔好擺嗰度!仲要當住咁多人面前笑我朋友。以後以後都唔會去!!!

以後以後都唔會去!!!