2008-07-21
試過對面果間,所以想試下同名同姓的這間,入到去上了樓上,坐低左都唔係即刻有MENU,要問的,落左單,但就好耐都未有湯,連水都冇杯,有個著便服既waitress,上黎一陣執左D野就走一陣風咁走,大大聲叫左佢幾次,佢好似聽唔度咁(我地叫到大聲到其他檯都聽度望住佢),我都只係想要水炸,之後再等左一排先有湯,但...無包!又要再追(追左兩次),又要等再...等到湯到飲完好耐,先有包...果個waitress,我地冇野食,乾等緊,佢唔理架,只係見佢上黎好趕咁set了一張7人檯(差D撞度個細路仔)我地以為佢有客喇,但好耐都見唔度張檯有人坐。好奇怪!另外見果個waiter好快咁上上落落,但就唔知佢忙咩,又等好耐先上個main course(三個缺一個,另外有個仲要等!),我想要茄汁,又係問左兩次都冇,嬲嬲地自己落樓下o羅,用完我地傳左支茄汁俾隔離檯,大家唔識既食客互相扶持,真夠諷刺!全層樓o既食客都好不滿,有一檯剛坐低o既等左陣都冇人理都走左,後面有家人個小朋友大叫好肚餓,問個waiter有得食未,另一檯有又個小朋友對住大人講:「佢上黎喇(指個waiter),快D叫野食喇,唔係冇機會!」個成dinn
入到去上了樓上,坐低左都唔係即刻有MENU,要問的,
落左單,但就好耐都未有湯,連水都冇杯,
之後再等左一排先有湯,
但...無包!又要再追(追左兩次),又要等再...
等到湯到飲完好耐,先有包...
果個waitress,我地冇野食,乾等緊,佢唔理架,
只係見佢上黎好趕咁set了一張7人檯(差D撞度個細路仔)
我地以為佢有客喇,但好耐都見唔度張檯有人坐。
好奇怪!
另外見果個waiter好快咁上上落落,但就唔知佢忙咩,
我想要茄汁,又係問左兩次都冇,
嬲嬲地自己落樓下o羅,
後面有家人個小朋友大叫好肚餓,問個waiter有得食未,
個成dinner食到又好嬲又好笑,
我地走果時有家人先o岩o岩俾齊曬D清水,真係"鄧"果家人傷心。
終於講完服務,講下野食,唔算難食o既,
D餐湯幾足料,D牛扒冇肉味,只係一團肉,
肉質係好淋,口感不錯,但就唔值$138 1個set。
P.S.服務有冇得揀0分架?