2016-07-23 305 views
其實我鍾布甸多過布甸狗(但係鍾意蛋黃哥多過蛋黃,鍾意自己精神鬆弛下多過見到鬆弛熊鬆弛) 但布甸狗係90年代回憶,有同學鍾意到買到一屋都係。唔算 fans 都可以去布甸狗 cafe 間嘢其實佈置得幾靚,把主題布甸狗融入得幾好。嘢食都整得靚,並唔係印個公仔上去就算。其實我一直都唔明白,fans咁鍾意佢, 點解會捨得一啖食咗佢落肚。布甸狗墨西哥塔可飯 $139布甸狗似喺個杯伸個頭出嚟咁,像真度好高,好打耳呀。佢頂帽竟然係牛丸!有創意!至於味道,飯用黃薑整,無咩嘅。配料係健康墨西哥嘢,酸酸甜甜咁囉,無咩嘅。隻布甸狗杯可以拎走咖!拎嚟做乜呢但係,斟水無兩三啖就飲完喎。Sanrio 咁多公仔有主題cafe (hello Kitty, 蛋黃哥,布甸狗) 人家出復仇者聯盟,佢可以出 cafe 聯盟

唔算 fans 都可以去布甸狗 cafe

間嘢其實佈置得幾靚,把主題布甸狗融入得幾好。

布甸狗墨西哥塔可飯 $139