2019-01-10 288 views
專登行黎海港城分店kfc外賣,點知全店無飯賣?!店員話呢間分店無飯賣😱😱點解有咁既安排?!蘑菇飯屬KFC既標記,居然無得賣!太失望!沒有蘑菇飯既餐則用薯蓉代替!薯蓉味道麻麻!太可惜另一失望係,居然用自助售賣機去落單是任何銀行優惠都無,本身enjoy card付款可有95折,就算我本身用enjoy card俾錢都無優惠!提取食物時問職員話,所有優惠都不可在自助售賣機享用優惠😱😱實在覺得有點落後!智能系統同步優惠/於自助售賣機上顯示pop up提示客人,相信都是一種普遍而是常理吧!希望可以改善一下!店內有一部自動洗手機,首先會自動出洗手液,然後馬上出水過水,最後再出埋抹手紙!實在太貼心!好值得一讚!這間分店的葡撻非常值得一試!味道底面都好脆!甜度剛好!未食過一間kfc既葡撻咁好食!值得推介!裝修後環境很新穎!桌椅都很特別!改變了以種死版舊式的設計!很吸引人!環境感覺乾淨!
蘑菇飯屬KFC既標記,居然無得賣!太失望!
沒有蘑菇飯既餐則用薯蓉代替!薯蓉味道麻麻!太可惜

狂惹香燒雞既燒醬連皮好入皮
葡撻
2019-01-09
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)
狂惹香燒雞
葡撻