2021-07-03
四點幾黎到食午餐,見門口無人排隊但都撳左飛先啦今次一行兩個人,因為要求坐卡位關係所以都等左二十分鐘以上,中途店員都有問我地要唔要坐普通卡位,但我地堅持要坐火車卡位,所以要等咁耐,後來入到去先發現原來火車卡位得三個,難怪啦😂😂$22炸蝦卷好食既貝類三點盛$19抵食,咁既價錢食到三款壽司,帶子鮮甜,北寄貝爽口👍🏻赤海蝦$10件,叫左三件,都算爽甜脆蒜長鰭吞拿魚$10,無筋有魚味,配埋沙律醬都好食既👍🏻芥辣八爪魚$14有兩件,超鍾意食呢款,所以個人係會加分俾佢既,但係唔知點解有幾舊好似螢光咁🤣芥辣味都好足甜蝦蟹糕軍艦$19兩件,今次覺得佢麻麻,甜蝦唔夠爽口,偏林炙熱芝士白蝦$19兩件,意外地好食,芝士醬係車打芝士,好夠芝士味燒三文魚鮫$24,都可以既,但可以再滑啲赤海蝦刺身$42,咁既價錢有咁大隻,仲要都算彈牙鮮甜真係好抵食😋千層蛋糕$19,除左個餅底外都夠滑海鹽檸檬焦糖芝士蛋糕$19,聲稱係日本直送,一夜吉落去勁硬,以為自己食緊雪糕🤣🤣但係好食既,好香芝士味,塊檸檬咸咸酸酸咁既,食飽消下滯都唔錯既兩個人食咗$352 唔知點解呢間分店啲豉油勁鹹,芥辣就冇乜味🧐
$22炸蝦卷好食既
赤海蝦$10件,叫左三件,都算爽甜
脆蒜長鰭吞拿魚$10,無筋有魚味,配埋沙律醬都好食既👍🏻
甜蝦蟹糕軍艦$19兩件,今次覺得佢麻麻,甜蝦唔夠爽口,偏林
燒三文魚鮫$24,都可以既,但可以再滑啲
千層蛋糕$19,除左個餅底外都夠滑
兩個人食咗$352
唔知點解呢間分店啲豉油勁鹹,芥辣就冇乜味🧐