2013-03-11 1334 views
今日終於走左去試LI 間自在素食. 間自在素食係地鐵站附近,成日都經過GE, 平時都吾太特別喜歡齋,不過今日想食清D 就試下LA. 去到太約8點到,晚飯時間竟然吾洗等位. 原來佢有兩層高嫁. 一入到去環境都吾錯,好闊落同新淨. D位坐得幾舒服,仲好鬆動啊.其實一入門口見到D齋鹵味、齋包點 都好似吾錯,但晚飯時間, D 餐牌又幾吸引,我地覺得都係叫小菜食飯好. 三個人, 叫左4個小菜,食到好飽啊! 1. 紫菜海皇羹GOOD AH, D料好足,個湯好夠味啊2. 陳皮蒸雞3. 味菜茄子排骨煲 4. 菠蘿金沙骨 總結, 10分有9分AH, 齋出黎講好出色嫁LA, 下次可以再試其他GE.

1. 紫菜海皇羹
GOOD AH, D料好足,個湯好夠味啊
2. 陳皮蒸雞
3. 味菜茄子排骨煲