2017-10-06 254 views
終於到星期五,為左可以拍下拖休息下,所以係旺角到搵野食。女朋友揀中左呢間,因為見個龍蝦包幾吸引。6:45左右去到,原以為要排隊,點知一問就可以上得去。睇左陣MENU,最後都無揀主打之一既龍蝦包。但係為左食龍蝦而來的,所以揀左Lobster Mag n Cheese 和 GRILLED LOBSTER。Lobster Mag n Cheese ,濃味芝士汁醬配上龍蝦肉和長通粉,入味Grilled Lobster,蒜味搶,龍蝦鮮味盡失。巨型蝦篏有少少驚喜。總括而言,食物質素不差,份量不大。晚餐環境氣氛不錯,沒有太嘈雜的感覺。獨立廁所衛生良好。服務員及地下接待員都很也很有禮貌。這是可以一試的餐廳呢~
6:45左右去到,原以為要排隊,點知一問就可以上得去。

睇左陣MENU,最後都無揀主打之一既龍蝦包。

Lobster Mac n Cheese

Grilled Lobster with garlic and butter

總括而言,食物質素不差,份量不大。

晚餐環境氣氛不錯,沒有太嘈雜的感覺。
獨立廁所衛生良好。

服務員及地下接待員都很也很有禮貌。

這是可以一試的餐廳呢~
Other Info. : 不要看入口是普通唐樓/舊樓的樣子而嚇怕,餐廳內的室內設計也是有花心思的
2017-09-29
$200 (Dinner)
Lobster Mac n Cheese
  • Lobster Mag n Cheese