前菜 墨西哥脆片 $45我地第一次黎,所以唔知係要收錢既,仲以為免費😂。對得住價錢,主要係個醬好食,好開胃😏。如果你地呂想食既,唔知可唔可以同佢講話唔洗呢。帕爾瑪火腿配蜜瓜 $88上面有啲細吸管,吸管內有啲醬汁,睇落好鬼特別🤪。不過其實味道無大影響,又唔係特別甜或鹹。Ham同蜜瓜好夾好食,份量仲要好多😍。龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148龍蝦汁既味好出!好鮮!唔會一尾得個鹹味🤩。大蝦Size真係大蝦。出奇地有好多麵,平時啲西餐咪比幾條麵就算既,依到唔係,兩個人share一個麵就差唔多😂。西班牙慢煮和牛面肉 $198和牛面肉入味,好~淋~淋到比啊婆食都得,慢煮得唔錯😍。我無預到伴碟有咁多薯條,新鮮炸!我地完全食唔晒,抵食🤪。提拉米蘇 $68一個人食既份量,味道唔錯,不過個蛋糕可以再濕啲,姐係yam多啲咖啡🤔。成件事會更濃更香!雜莓班戟 $78份班戟好大份啊喂!啲Cream又好多!依份就係兩個人食既份量啦🤣。唔會過份甜,可一試。

前菜 墨西哥脆片 $45

帕爾瑪火腿配蜜瓜 $88

龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵 $148

西班牙慢煮和牛面肉 $198

提拉米蘇 $68

雜莓班戟 $78
2021-09-28
$350 (Dinner)