2021-07-21 50 views
🥲😬下雨天沒有什麼地方可以去,但又不想無聊地過,於是便外出吃個晚飯。😍朋友跟我都很喜歡食海鮮,剛巧The point 做緊龍蝦推廣,所以我們便去試試。單看餐牌都覺得食物好豐富。🥣龍蝦湯龍蝦味芳香撲鼻,入口香滑,蝦肉都幾多,建議加入黑椒味道更佳。🥭芒果鮮蝦沙律其實除咗芒果同鮮蝦,仲有牛油果同蕃茄,味道好清新,淡淡都充滿我最喜愛的芒果味。原隻新鮮波士頓龍蝦海鮮配扁意粉🦐隻波士頓龍蝦真的超級大隻,分分鐘我隻手掌都唔夠佢咁大!龍蝦彈牙,其餘的海鮮,例如:蜆肉、魷魚、青口都款款新鮮,每一啖扁意粉都有香濃的龍蝦汁,好好味!🍹飲品:Mango Tango 芒果味清新,味道唔會好甜,值得一試。The Point - Pizza & Pasta (將軍澳中心) (將軍澳)將軍澳唐德街9號將軍澳中心地下G01及G02號舖

🥣龍蝦湯

🥭芒果鮮蝦沙律

原隻新鮮波士頓龍蝦海鮮配扁意粉

🍹飲品:Mango Tango
芒果味清新,味道唔會好甜,值得一試。

將軍澳唐德街9號將軍澳中心地下G01及G02號舖