2022-03-08
龍躉白鱔海蝦大閘蟹都有既海鮮火鍋放題 - 紅火鮮料火鍋專門店去開旺角食開自助餐既朋友都一定認識兆萬呢個地方,呢度有好多美食放題選擇。呢次CK就去左一家同時間可以食火鍋同韓燒既餐廳。店舖位於17樓,環境幾大幾舒適既,每一枱都有火鍋同燒烤用具。我同朋友係假日晚市去食既,價錢大約係二百多一位,可以任食3小時,一個價錢食到幾款食物感覺幾化算吧。湯底有十幾款選擇,而我地想食得健康一D,點左濃湯花膠雞煲。裡面有半隻雞同花膠等等材料,建議先飲湯再食雞,咁之後食隻雞就無咁乾身。湯底味道鮮甜,雞肉肉質嫰滑,花膠大大片口感煙韌,建議食哂之後再加湯再食火鍋。簡單講下呢度有D咩係重點推介啦 !肉類:美國雪花肥牛、西班牙黑豚肉、羊肉片、安格斯牛柳粒、新鮮田雞海鮮:生猛海蝦、紐西蘭青口、蒜蓉元貝刺身:三文魚、珍寶帶子、北寄貝、八爪魚、象拔蚌,赤貝、鮑片及厚燒玉子總結: 食物選擇非常多,有刺身、壽司、肉肉、海鮮、天婦羅、丸類、蔬菜、飲品和甜品等選擇而且食材新鮮。大部分食材也可以同時間做火鍋和燒烤配料,所以其實客人係有兩種口味揀架。紅火鮮料火鍋專門店地址: 旺角西洋菜街1號兆萬中心17樓電話: 2688 6822營業
簡單講下呢度有D咩係重點推介啦 !
海鮮:生猛海蝦、紐西蘭青口、蒜蓉元貝
紅火鮮料火鍋專門店
地址: 旺角西洋菜街1號兆萬中心17樓
電話: 2688 6822
營業時間: 星期一至日 11:00 - 18:00 (疫情期間,去之前打去問餐廳好D呀~)