2018-02-09 182 views
見過唔少人推介呢間台式火鍋,竟然開係將軍澳呢個美食沙漠😝好好食就唔算架喇😂但真係幾抵喎💲百幾蚊套餐野食多到有D驚😳質素都對得住價錢🤫#饕鍋物台式火鍋套餐晚市黎食多數人都係叫呢個餐,因為一人$188有齊以下8樣野😱食晒係飽到嘔😂1.湯底(6選1)👉🏻我揀左三杯雞🐤賣相唔靚😂味道都麻麻😂2.吃到飽台式配料(無限追加)👉🏻即係菜籃🥦有菜有菇仲有蟹柳年糕同丸🥗3.精選火鍋海鮮肉品👉🏻都係豬牛雞啦🥩揀左豬同牛,都係厚切既🤩味道唔錯😋4.海鮮手工火鍋配料👉🏻3種手打丸🍡豬肉、水餃、大蜆、仲有蠔同蝦🦐手打丸好食👍🏻呢碟其他野都唔差😌5.主食(7選1)👉🏻有擔仔麵魯肉飯新竹米粉烏冬手打麵鹽酥雞同甜不辣揀 我揀左魯肉飯🍚當然冇得同程班長阿元個D比啦😅但都入得口既6.台式小食(無限追加)👉🏻滷水蛋、豆腐、豬手同雞翼 比較普通😃7.自家製甜品(4選1)👉🏻黑糖雜錦芋圓、黑糖芋圓、Haagen-Dazs朱古力味、Haagen-Dazs雲尼拿味~冇試到芋圓,揀左雪糕所以no comment😂8.台式飲品👉🏻飲左不想上班(荔枝紅茶)冇乜特別~------------------------------
#饕鍋物台式火鍋套餐
1.湯底(6選1)👉🏻我揀左三杯雞🐤賣相唔靚😂味道都麻麻😂
8.台式飲品👉🏻飲左不想上班(荔枝紅茶)冇乜特別~