2018-07-08 210 views
之前一路都係想試呢間,但朋友book錯左第二間,無位,無食到,事隔一個月終於試到餐廳有兩層,座位唔算太多,今次我地坐一樓,上到去知道有個booking係十幾人,心知不妙,一定好嘈,結果真係黎左半枱就已經好嘈講番食物,今次一行四人,叫左個雞翼,汁濃郁雞肉好滑,好好味prime rib-regular cut,呢個程度望落去好似無煮過咁,但其實又晤係想像中咁生,而且如果唔係個個都食到咁生,餐廳可以安排部分煮熟d,咁我個份就另外再grill下,好嫩滑,配埋個落左唔同牛既部位淆既汁真係更加美味,而且個汁無係落味精Creamed corn -忌廉好香濃,而不膩Slow-roasted beef short rib,留番頭先個汁配呢份rib都好夾,中間肉既部分依然係令人食到好滿足,但旁邊既筋既部分就唔太夠林,要比d力咀嚼下,但都係好好食,份量好夠無左後面個枱,應該可以安靜好多,再食得坐得舒服d

講番食物,今次一行四人,叫左個雞翼,汁濃郁雞肉好滑,好好味

Creamed corn -忌廉好香濃,而不膩

無左後面個枱,應該可以安靜好多,再食得坐得舒服d