2021-06-07
9 0 後 的 味 蕾-如果你哋要去科學園搵嘢食,可以試吓其他餐廳,呢間餐廳略為失望,食物質素差,只能夠提供到美心大家樂質素,但收緊我雙倍價錢-星期六諗住開開心心帶住媽咪去科學園玩下,順便食返個悠閒下午茶,見到eatigo有呢間餐廳嘅優惠,諗住試吓,點知......-德國雜腸呢一碟份量少到冇朋友既腸連埋一杯茶餐廳飲品,收咗$55 連沙律菜都咁少-味道正常,腸好難難食得去邊,一條條拎出嚟煎-份量/擺扁/特色絕對唔會值得呢個價-漢堡包配薯條, 成個包完全冇特色,塊漢堡扒又冇乜味,最慘係連條薯條都係凍-嗰日已經唔係好多人,得兩三台客 ,咁都唔俾返少少誠意,炸返熱啲薯條仲要收咗70幾蚊-金拱門嘅蘑菇安格斯漢堡包一定出色過佢---墨汁意粉 ,三樣入面最正常,不過佢啲意粉唔係用墨汁做嘅-其實食完好唔開心,特登搵一間餐廳,結果🀄️👕🕊!-有時候食嘢價錢貴少少唔緊要,你俾返咁上下質素我,但係呢間餐廳要對食物質素嘅要求再提高返先可以對得住個價錢。-餐廳仲要係宜家傢俬自助形式,唯一值得讚嘅就係待應幾有禮貌
德國雜腸
味道正常,腸好難難食得去邊,一條條拎出嚟煎
份量/擺扁/特色絕對唔會值得呢個價
金拱門嘅蘑菇安格斯漢堡包一定出色過佢
墨汁意粉 ,三樣入面最正常,不過佢啲意粉唔係用墨汁做嘅
其實食完好唔開心,特登搵一間餐廳,結果🀄️👕🕊!
餐廳仲要係宜家傢俬自助形式,唯一值得讚嘅就係待應幾有禮貌