復課之後嘅希雲街一到Lunch Hour就好熱鬧,呢條短短哋嘅街有好多食店,今日就試吓呢間 Burger 小店!(我目標係試勻成條街😋)舖頭入邊擺滿左漢堡包嘅擺設,總之一入到舖頭,你就會明白店主嘅心意同埋態度。一心諗住食Burger但入到嚟見竟然有All Day😌唔駛諗,即時轉個 All Day + 炸雞粒先。P.B.S. ALL DAY BREAKFAST $118由煙肉、茄汁豆、煎雙蛋、薯餅、芝士菇、薯餅同埋一個迷你漢堡包組成,仲有可以減低油膩感嘅爽脆沙律菜。係好大堆頭,將漢堡包擺咗入ADB,啱晒啲好似我咁貪心嘅人😌欣賞佢嘅煎蛋係微微燶邊😋漢堡扒雖然細細塊,但係咬落口都juicy同有牛味,加咗少少沙律醬去吊味,而個包都烘得好香脆。所以我已經決定下次嚟到唔再做貪心寶寶,要真真正正食一次佢嘅漢堡包。炸雞粒 $68大佬,明明係雞塊嚟,咁大件邊度係粒呀,已經同負責人反映左,直情叫炸雞件都仲得😌都係講返食評先,漿唔厚,咬落Crispy 又Juicy。想味道有層次啲竟點沙律醬/ 水牛城醬。我自己覺得就咁食已經好夠味。

P.B.S. ALL DAY BREAKFAST $118

炸雞粒 $68