伊太屋 𝗜𝘁𝗮 𝗠𝗲𝘀𝗵𝗶 🎎之前經過過好多次,亦都想試咗好耐🤭點解⁉️因為佢嘅𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 超級吸晴,好𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮𝗯𝗹𝗲 🤩 但我就掛住食無影到個環境🤣🤣 有興趣可以去@𝗶𝘁𝗮𝗺𝗲𝘀𝗵𝗶_𝗵𝗸 睇吓😉燒西瓜配新鮮布拉達流心芝士、抹茶海鹽 𝗛𝗸$𝟭𝟰𝟮𝗕𝘂𝗿𝗿𝗮𝘁𝗮 & 𝗪𝗮𝘁𝗲𝗿𝗺𝗲𝗹𝗼𝗻 𝗠𝗮𝘁𝗰𝗵𝗮 𝗦𝗲𝗮 𝗦𝗮𝗹𝘁- 𝗢𝗻𝗲 𝗼𝗳 𝗺𝘆 𝘁𝗼𝗽 𝗳𝗮v𝗼𝘂𝗿𝗶𝘁𝗲🤩‼️ 𝗕𝘂𝗿𝗿𝗮𝘁𝗮超巨型,奶味濃郁🥛,切開係流心嘅,超正!抹茶海鹽燒西瓜🍉幾𝗿𝗲𝗳𝗿𝗲𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴!香燒原隻北海道帶子配魚籽醬 𝗛𝗸$𝟲𝟴𝗝𝗮𝗽𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 & 𝗝𝗮𝗼𝗮𝗻𝗲𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗮𝗯 𝗥𝗼𝗲 (𝟭 𝗽𝗰𝘀)- 我張相影得麻麻🤣 有好多𝗯𝘂𝗯𝗯𝗹𝗲𝘀,但其實係奶油味道,十分𝗜𝗻𝘀𝘁𝗮𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮𝗯𝗹𝗲😉 帶子大大隻,好新鮮,𝘆𝘂𝗺𝗺𝘆😋魚子醬海膽安格斯牛他他 𝗛𝗸$𝟭𝟰𝟴𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗧𝗮𝗿𝘁𝗮𝗿𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗨𝗻𝗶, 𝗟𝘂𝗺𝗽𝗳𝗶𝘀𝗵 𝗥𝗼𝗲- 睇個賣相就知有幾足料😌😌😌 𝗧𝗮𝗿𝘁𝗮𝗿𝗲 好重牛味好香濃👍🏻 不過洋蔥稍為有啲搶味,落少啲就更好🤣 重口味人士必叫❗️黃金流沙咸蛋黃
伊太屋 𝗜𝘁𝗮 𝗠𝗲𝘀𝗵𝗶 🎎

燒西瓜配新鮮布拉達流心芝士、抹茶海鹽 𝗛𝗸$𝟭𝟰𝟮

香燒原隻北海道帶子配魚籽醬 𝗛𝗸$𝟲𝟴

魚子醬海膽安格斯牛他他 𝗛𝗸$𝟭𝟰𝟴

黃金流沙咸蛋黃脆雞翼 𝗛𝗸$𝟵𝟴
𝗦𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗘𝗴𝗴 𝗪𝗶𝗻𝗴𝘀
- 超級邪惡咸蛋黃雞翼😈 炸得啱啱好,外脆內嫩🤤🤤 咸蛋黃嘅咸香,唔會掩蓋左雞翼嘅鮮味。推介🙌🏻

清酒煮蜆綠茶蕎麥麵 𝗛𝗸$𝟭𝟱𝟴
𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗲𝗮 𝗦𝗼𝗯𝗮 V𝗼𝗻𝗴𝗼𝗹𝗲 𝗶𝗻 𝗦𝗮𝗸𝗲 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲
- 蜆嘅份量好多❗️好鮮甜😋 綠茶蕎麥麵味道比較淡,前面食咗好多重口味嘅菜式,所以略為有啲失色🤣 蕎麥麵好有咬口,烹調時間控制得
啱啱好。

意式切片美國安格斯腹肉牛排、秘制綠茶豉油汁 𝗛𝗸$𝟮𝟭𝟬
𝗛𝗮𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗧𝗮𝗴𝗹𝗶𝗮𝘁𝗮 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗿𝗮 𝗦𝗼𝘆 𝗦𝗮𝘂𝗰𝗲
- 𝗠V𝗣 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆‼️十分正嘅𝗛𝗮𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗦𝘁𝗲𝗮𝗸 🤤🤤🤤 肉味超濃郁,加少少海鹽就充分突出到牛嘅鮮嫩😋 醬汁幾特別,不過個人偏好牛配海鹽🤣 高質嘅食材用簡單嘅調味就可以😉😋

另外餐廳服務同環境都無得歎💯🤩🤩🤩

𝗜𝘁𝗮 𝗠𝗲𝘀𝗵𝗶 每逢星期六、日、公眾假期都有𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵☀️🍽,𝗠𝗲𝗻𝘂可以喺佢哋官方網站睇到。有𝗔𝗹𝗹 𝗗𝗮𝘆 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁、𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿、𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹、𝗦𝗮𝗻𝗱𝘄𝗶𝗰𝗵、𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 ⋯ 已經計劃緊今個月去試😎😎
  • 魚子醬海膽安格斯牛他他
  • 意式切片美國安格斯腹肉牛排