2024-05-16
講起呢間 Bar印象最深刻係疫情時嚟過睇2021奧運,佢哋仲好好人特登幫我哋轉台比我哋睇劍擊直播!然後香港拎冠軍!嘩啦啦!美好嘅回憶~鍾意佢哋有人情味同埋氣氛唔差,所以耐唔時都會過嚟小酌兩杯,睇下波~今次再嚟發現佢哋原來仲有串燒套餐,咁就要試吓佢啦!我哋 order 咗內臟組合 (雞肝,雞腎,雞心同雞心喉)雞心喉我都係第一次試!口感煙韌帶爽,唔錯⚡️雞肝軟嫩~ 幾款唔同嘅內臟部位都各有特色~另外仲叫散叫咗免治雞肉棒,羊肋肉同埋銀杏(補腦時間🧠)。免治雞肉棒入面有加入軟骨粒粒,食落個口感會更豐富~啖啖肉好滋味。羊肋肉肥而不膩,唔會好騷,半肥瘦食落 juicy~ 🐑加埋枝豆~完美~水牛城雞翼酸辣開胃,唔會一味死辣,香口而不油膩。避風塘午餐肉,呢味聽個名都知道係邪惡嘅美食。蒜酥味香口感酥脆,搭配炸過嘅午餐肉粒粒食到聽唔到口~😋Crazy Hour : 16:30-19:30 啤酒勁平,draft beer 都係 38 一杯~用嚟配各種食物都好夾~* 最後,張 Roulette 檯勁正! 😂
水牛城雞翼酸辣開胃,唔會一味死辣,香口而不油膩。 避風塘午餐肉,呢味聽個名都知道係邪惡嘅美食。蒜酥味香口感酥脆,搭配炸過嘅午餐肉粒粒食到聽唔到口~😋 Crazy Hour : 16:30-19:30 啤酒勁平,draft beer 都係 38 一杯~用嚟配各種食物都好夾~ * 最後,張 Roulette 檯勁正! 😂