2006-02-16 20 views
昨晚朋友請我到這裏吃飯,估唔到食物唔錯喎! 雖然每碟份量唔算大,不過仲好,我地可以試多幾款呀!1)南瓜酥皮卷(好正喎)2)茄子茸烤包(烤包好好味呀)3)雜菜烤包(因為覺烤包正,所以再叫,都okay)4)烤羊肉包(好味呀)5)BBQ羊肉(好正又唔show)6)牧場沙律(唔係好記得個名添,不過都幾好味)性感跳舞姐姐咁係我身後跳舞,攪到我全晚要成日擰轉頭看她出色舞姿,雖然大家都係女性,同佢咁近距離望住佢跳舞,真係有d尷尬呀! 哈哈! 不過,佢唔准人影佢相架,中途有一食客想舉機,佢第一時間叫待應阻止該食客影相,大家記住留意。既然佢唔喜歡,大家都要尊重佢呀! 走時先發覺,原來佢係Reception果位姐姐,我估可能仲係老闆娘喎! 佢肚皮舞真係好勁,我同朋友走時都係Reception讚佢呀!
昨晚朋友請我到這裏吃飯,估唔到食物唔錯喎!

雖然每碟份量唔算大,不過仲好,我地可以試多幾款呀!

1)南瓜酥皮卷(好正喎)
2)茄子茸烤包(烤包好好味呀)
3)雜菜烤包(因為覺烤包正,所以再叫,都okay)
4)烤羊肉包(好味呀)
5)BBQ羊肉(好正又唔show)
6)牧場沙律(唔係好記得個名添,不過都幾好味)