2017-01-06 1420 views
其實我已經好耐無食過放題了記得之前中學個陣時 真係當放題啊BUFFET啊 呢D 神咁拜 LOL因為覺得比一個價錢 可以任食任到2046 諗起都爽又記得呢幾個月有個好HIT既POST 個POST講話 仲細咩 食放題洗咩食到咁盡 呢個時候覺得 我地已經老了所以人愈大 漸漸對放題興趣減少了 亦都愈黎愈少FD GATHERING 會話去 食 放 題..不過 前幾日 我個FD係MK行街 拎左個宣傳單張發現呢間金甲放題好抵 晚餐時段HKD 188,假期只係加HKD 10 TOTAL都係200蚊左右好老實講 其實200蚊一個人 係呢D旺區黎講 同食個A LA CARTE 真係差唔多啦最後 因為我同朋友都諗唔到食咩 所以我地最終都係簡左食呢間金甲放題上到去, 呢間放題比我想像中多野食雖然刺身不多, 但係燒肉種類超多 仲有好多韓國料理 都好正 特別推薦係五花肉!!除此之外呢到既配料亦都比我想像中既多我一諗起依家D韓國餐廳 閒閒地D配料都要百幾蚊真係諗起都肉赤同唔抵!而呢一個就係任食!!

而呢一個就係任食!!