2018-06-20 169 views
1門3店 3式放題 所謂嘅三式放題 就係同一層入面 同一間店舖有三種唔同形式嘅放題 包括日式燒肉放題日式料理放題 涮涮鍋放題咁嘅形式都係第一次見 感覺幾有趣餐廳吧三種唔同形式嘅放題劃分唔同嘅區域 但係都係同一層入面而我今日同屋企人就選擇咗日式料理放題餐廳面積好大 這一邊廂是日式放題 照片盡頭 有點煙霧瀰漫嘅地方就係燒肉放題 而看不到嘅另一邊廂就係刷刷鍋放題一入門口就有個自助小型吧檯 一些冷盤 水果 甜品 都放在這裏歡迎自取四人入座 即送活魚刺身薄切活魚刺身果然冇得頂 夠曬新鮮 鮮味無窮食放題離不開刺身頭盤 選擇非常多 件件光澤 無雪味而且厚切 口感十足壽司選擇非常豐富是另一亮點 海膽壽司有驚喜 意想不到海膽的份量非常多 食多幾件好快回本牛舌同燒海蝦值得一試 牛舌厚切入口彈牙多汁 我自己一個已經食咗好多串 點完再點鍋物熱辣辣 湯底味道調教得啱啱好 是正宗日式鍋物的味道 味道帶點甜最後食埋甜品 大滿足埋單嘅時候原來仲有雪糕食 實在太好了 但每人只限一客我哋一行六人瘋狂大吃一頓 我們都表示非常滿意 食物夠新鮮 選擇多 最緊要價錢優惠 平均每個人200蚊左右 低食!
1門3店 3式放題

咁嘅形式都係第一次見 感覺幾有趣