2016-11-26 492 views
星座冰沙分享杯 $28葵涌商場,續篇👉🏻👉🏻👉🏻當飲完Little jobs 嘅彩虹冰沙之後,真係轉個彎,又黎個Mini jobs😂(好多jobs呀)產品同Little Jobs 似但又有啲唔一樣;Mini jobs 嘅產品有:風靡一時嘅奶樽奶茶,特色刨冰杯,冰沙,乳酪雪芭,梳打系列同分享杯!嗯,自選味道分享杯好似係邊到見過.?但又記唔起,係香港?定台北呢!都幾得意,但令我飲完仲試嘅係佢地新推出嘅星座梳打,都幾搞野,每個星座都有特定味道,我就當然揀咗我嘅星座味道之後,另一邊就揀咗巨蟹座嘅草莓味(勝在味道安全)!飲品調配後好可愛,一邊底係黃色,上面係紫色;另一邊係紅色底紫色面,兩邊嘅上層都採用咗蝶豆花,夠晒天然(唔駛驚色素),味道都唔算差,甜咗少少咁大把,啲咁嘅飲品擺明相機食先🙈其實都幾好呀,一杯飲品可以有2種味道,同閨蜜一齊飲或者你鍾意同你愛人飲都得,自己揀啦!不過如果你好似蘋果乾咁,獨女一個啲話,唔緊要,星座梳打仲有袋裝,一於點個袋裝自己飲!
星座冰沙分享杯 $28
葵涌商場,續篇👉🏻👉🏻👉🏻
2016-11-24
$28 (Tea)