2019-05-20
本來諗住黎食All day breakfast,假日下晝2點左右到,原來2點半下午茶menu先有All day breakfast 。當日仲係午餐時段,冇坐滿客,不過都要係門口等人執枱。魚柳漢堡因為叫堡漢,已經係包,亦都預計自己食唔哂,所以落單時就請店員走餐包,不過最後都黎左個餐包。以呢個價錢,味道不過不失。魚柳炸到好硬,味道唔係好好食,又未置於好難食,同茶餐廳下午茶一樣。唔通去茶記要求食米芝蓮質素咩,係咪?餐湯不錯👍🏻如果呢間餐廳定位係茶餐廳,咁冇野好挑剔。服務態度同澳牛差唔多當日全場有3-4個樓面,只有一個男店員可以落單另外啲後生女店員應該係part time,唔可以落單,所以點菜都要等完又等男店員態度如澳牛伙記,可能係澳牛轉過黎既資深店長?我親眼目睹男店員兩手都拎住碟食物,佢嗌個女店員幫手。咁佢冇手拍人,所以用腳踢個女仔!用腳踢又唔係大大力兜落去,輕輕力踢一下之麻,真係一定合情合理啦!個女仔件衫唔知有冇整污糟男店長個鞋底呢?睇到我眼都突用膳期間亦都聽到佢鬧個女仔做錯野總括黎講,呢啲咁高質既餐廳我真係唔配再食喇個劣評我比自己既,咁冇眼光亂信廣告同打手
當日仲係午餐時段,冇坐滿客,不過都要係門口等人執枱。
魚柳漢堡
餐湯
不錯👍🏻
如果呢間餐廳定位係茶餐廳,咁冇野好挑剔。
服務態度同澳牛差唔多
當日全場有3-4個樓面,只有一個男店員可以落單
男店員態度如澳牛伙記,可能係澳牛轉過黎既資深店長?
總括黎講,呢啲咁高質既餐廳我真係唔配再食喇
個劣評我比自己既,咁冇眼光亂信廣告同打手