2017-10-28 4164 views
瞓左陣起身落街食嘢本身都仲好攰!屋企附近呢間小炒飯店真係超水準高班馬!首先個蒜蓉雞油炒豆苗已經好好食夠曬火喉豆苗5老!再整個椒鹽鮑魚裡面Juicy得嚟面夠乾身椒鹽小小辣超惹味!我飛佛薑蔥炒肉蟹好食到爆燈最重要🚨最重要🚨最重要🚨要講3次夠實肉肥大好好食👆🏿👆🏿最重要嘅事情出現了😱就係個豉油王炒麵絕對係有富瑤酒家炒麵嘅精髓😍跟住大廚行出嚟我就5怕羞同佢打招呼🙇🏻‍♀️原來大廚耿師父就係以前80年代富瑤酒家嘅廚師!佢上海口音就知道佢係上海人!不過原來佢幾十年前就開始學廣東菜!佢仲話呢次多咗小小油下次炒乾身啲請我食😍😍再好食啲仲得了嘅?🤤🤤真係識英雄重英雄吖!我地都係一條好漢子😂🤙🏽埋單600唔駛😵Crazy man
薑蔥炒蟹、椒鹽鮑魚、雞油蒜蓉炒豆苗、豉油王炒麵
薑蔥炒蟹、椒鹽鮑魚、雞油蒜蓉炒豆苗、豉油王炒麵