2024-05-22 110 views
入西貢玩,特登搵下有咩好野食,發現WM hotel 有間M square 餐廳,好chill好有度假感覺。🍴Burrata Chorizo $228pizza新鮮出爐,熱辣辣,份量十足,幾個人share都無問題,材料有芝士,西班牙香腸,蕃茄,火箭菜 ,燈籠椒🫑個底做到薄而脆,拎起時會有長長的芝士拉絲🤤芝士味香濃,加埋西班牙香腸同火箭菜,味道滋味又有層次,勁正!🍴Tom Yum Gong Risotto $238一上枱又係熱氣騰騰!大蝦美味濃郁,鮮味十足,意大利飯非常有口感,冬蔭公酸酸辣辣既味道,令人食慾大增!🍴Mozzarella Gravy Chips $52薯條款式眾多,款款都吸引,而且唔係到到有,糾結下簡左燒汁芝士薯條🍟面頭鋪滿燒汁醬🥰每一條都滿怖芝士,薯條炸得外脆內軟,好味到忍唔住一條接一條咁食!☕️MOCHA $ 56依到既咖啡絕不馬虎!在咖啡上拉了精緻的拉花,咖啡同巧克力味香醇濃郁,非常平衡,飲落絲滑順口☕️Iced Latte $54既有牛奶的細膩,又有濃郁既咖啡香,口感順滑,提神解渴都一流!M square 既用餐體驗真係非常好,一黎員工非常親切友善,時時留意到我地需要提

🍴Burrata Chorizo $228

🍴Tom Yum Gong Risotto $238

🍴Mozzarella Gravy Chips $52

☕️MOCHA $ 56

☕️Iced Latte $54

M square 既用餐體驗真係非常好,一黎員工非常親切友善,時時留意到我地需要提供幫助,令到我地有賓至如歸既感覺,二黎環境好大好舒適,有設計感,坐位又寬敞,不同地方都設置電視,會播住不同球賽,聽講會不定期直播足球賽,有興趣既朋友可以查詢一下!一路食野飲酒🍻再睇波都咪話唔爽!
另外,餐廳內勁多娛樂設施,有桌球、 VISION PLUS- 高爾夫球模擬器、桌上足球機、遊戲機,除左vision plus,其他設施都係免費使用😆而vision plus如果係openrice買package就 更加抵。

總括而言,係M square既食後感真係非常好,黎到西貢真係好值得一試!