2024-05-07 475 views
行左幾個圈,都係想食西餐過2023年既除夕夜,佢既裝潢係最靚既,打卡一流!為免係Peak Hour 同任何慶祝除夕既人迫,我揀左21:10先check in 入去食dinner...係未點餐前,已經了解左每個餐配咩前菜+甜品+小食...唔想食完扒又再肚痾既關係,今日叫豬,唔食牛扒....Dinner Set C:松露野菌忌廉湯+芒果莎莎海蝦竹炭蕾絲薄脆+美國帶骨豬鞍架+焦糖菠蘿莎莎+粟米蓉+西蘭花苗+香草烤薯仔個松露湯超好味,好味到想去每1滴都吞哂落肚...個豬鞍超大塊,適合我運動型+好難吸收既瘦人食,一定夠飽肚,煎得非常好,唔會過火,剛剛好!通常配大塊肉,我中意配意粉,因平時食飯,食到悶,依度配薯仔,都係夠飽肚,重有埋我中意既西蘭花配埋!Drink: Jasmine Hot (Can refill hot water)配熱飲較抵既話,我通常都叫可以refill,咁就可以慢慢歎,又唔會飲完1杯後,唔夠喉,又要再叫drink!Total:$260+$10 service charge= $286有電子付款#CrapsTable #Citywalk2

Dinner Set C:

個松露湯超好味,好味到想去每1滴都吞哂落肚...

Drink:

Total:
$260+$10 service charge= $286

有電子付款

#CrapsTable
#Citywalk2
2023-12-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$286 (Last Night Supper)
Celebration
New Year's Eve