4 day(s) ago
鄰近太子地鐵站, 餐廳光猛闊落, 冷氣十分充足, 超高質抵食火鍋放題, 店員仲好有禮貌,性價比高, 值得推介.任飲任食無限時放題, 基本休閒每位$228.0或星級VIP 每位$298.0, 小童/長者優惠都是每位$158.0識食一定係食星級VIP, 仲可以叫燒肉邊爐二合一, 同時打邊爐又可以食埋燒肉,一次過滿足晒兩個願望, 同埋安格斯牛肩肉任食, 啤酒任飲, 真係大癲有7種唔同口味的雞煲任君選擇, 養生, 冬陰公, 酸菜, 椰香, 沙嗲, 芝士及招牌雞煲, 個個都好想試, 真係唔知點選擇, 店員見到我地咁難選擇, 主動細心講解, 原來可以食完一煲再叫另一煲, 由淡至濃味咁食都得, 每煲會用原隻芝麻雞, 香滑肉肉嫩, 十分足料. 食夠雞就可以叫店員加入新鮮豬骨濃湯, 開始打邊爐. 所有炸物即叫即炸, 炸雲吞, 炸午餐肉, 炸魚皮等, 炸魚皮入口超鬆化不死實,超正, 佐酒一流. 安格斯牛肩肉, 油脂豐富, 肉味豐富,肉汁帶甜, 黑毛豬一層肥一層瘦,層次分明,咬落軟淋好juicy 及味道濃鬱.所有食物都好新鮮,啤酒任飲唔係比D cheap 啤酒我地飲的, 超驚喜, 竟然係北海道的Sappor
所有食物都好新鮮,啤酒任飲唔係比D cheap 啤酒我地飲的, 超驚喜, 竟然係北海道的Sapporo啤酒, 真係十分有誠意, 多款甜品供應, 仲有韓國直送的鯛魚燒及蜜瓜雪條,今餐值得比100分