2020-02-03
炸春卷 ($35)春卷炸得1D都唔油膩, 配埋佢個甜酸醬岩岩好, 係除左PHO外都值得嗌既小食!!-秘製雞翼 ($42)呢個雞翼真係想像唔到會咁出色, 整得有少少似沙拉骨, 但又有少少spicy, 口味百感交集, 同時拼埋一齊又覺得好特別, 喜歡食沙拉骨既人一定要試下🥰🥰🥰-Laksa ($88)除左pho之外, 估唔到都有Laksa for d 唔食牛肉既客人, 呢個湯底做得非常濃味, 就咁聞已經覺得好好味, 唔錯唔錯🤤- 生熟美國頂級牛肉pho ($98)當然唔少得重頭戲, 頂級牛肉pho la, 呢個set 仲提供曬唔同既牛肉部位, 有牛腱, 牛筋, 牛腩, 同埋生牛肉片, 岩哂我呢種咩都想試下既人😬唔同既部位都有唔同既特色, 我就最喜歡佢既生牛肉片, 唔肥得黎又有好香既牛片, 加上咁薄既牛肉片, 一啖咬入口真係好正😍
秘製雞翼 ($42)
Laksa ($88)
生熟美國頂級牛肉pho ($98)