2021-04-08 389 views
一間可以100% 自己配搭嘅all day breakfast!唔洗怕要焗住食哂自己唔想食嘅食材。想豐富啲想light 啲想多啲肉定想食素都全由你自己選擇🤩位處於西環西營盤人流稀疏嘅干諾道西,假日嘅11點黎到都有唔少棒場客。店舖半開放式設計,透光度十足。選擇坐路邊嘅木枱,或者坐店內中央嘅梯級,都有唔同嘅享受。特色”Eggs” your way 先揀雞蛋嘅煮法,然後就可以任意加toppings,加多加少都由你話事,每款10至20蚊不等。我叫左一份炒蛋配牛角包,炸薯條,炒菇同煙三文魚。5樣食材份量都唔少㗎。🥗“𝔼𝕘𝕘𝕤” 𝕐𝕠𝕦𝕣 𝕎𝕒𝕪 𝕎𝕚𝕥𝕙 🥚🍟🍄🍣🥐 $➒➎ 擺碟同食物嘅顏色本身都已經好搶眼。牛角包外面十分酥脆,切嘅時候唔會韌;炒蛋火喉控制得好好炒得好嫩滑;炒菇運用左香草令到啲菇更加惹味但又唔油膩;雖然好少ADB 會有炸薯條但我實在畀佢吸引到,幼薯條新鮮炸起脆卜卜食唔停口頸快清哂;煙三文魚正常發揮,再下次食或者會用腸或者牛油果取替。☕️ ℍ𝕠𝕥 𝕃𝕒𝕥𝕥𝕖 $➌➎📍Tuckshop by Social Club 西環西營盤干諾道西158A號地下4-7號舖

☕️ ℍ𝕠𝕥 𝕃𝕒𝕥𝕥𝕖 $➌➎

📍Tuckshop by Social Club
西環西營盤干諾道西158A號地下4-7號舖
$130 (Lunch)