2022-02-25
有2個師傅,其中一個完全唔掂,切野手震震,發出勁多嘈音,完全無美感,用急口令速度介紹菜色名,完全無講解,成餐都食得唔舒服。食omakase唔係淨係食,睇住師傅優雅地準備菜色及與顧客互動都好緊要,反而大師傅(應該係老闆)長期係隔離睇住佢做野,間中先幫下手。我地坐係長枱的最終端,而大師傅就長期係另一端,見到大師傅有同果邊顧客傾吓偈,但我地果邊就完全無🤷🏻♀️————食物方面:前菜 、6道刺身 、5道壽司 、湯、甜品————食物正常,唔算特別出色,某d甚至比元氣差🤦🏻♀️🤦🏻♀️- toro唔新鮮,食落好淋- 帶子一般,無乜鮮味- 海膽幾甜,但有少少腥味(留意返:小師傅用匙羹整,大師傅用筷子整,高但立見)- 綠色碟幾好食(唔記得係乜)表皮輕輕燒過- 生蠔好甜,味道係口中迴盪咗好耐,金薄&海帶for點綴,無味的- 其他都唔算好特別&好食,亦唔記得係咩魚,恕未能詳細介紹—————最後甜品蜜瓜正常、唔算好甜,碗湯無味,食完都已經6:05pm STAFF都盡快埋單趕人走 埋單$1080 加一 —————-最慘回家途中開始肚痛,忍到返屋企即肚屙(屙水果隻)💩,成晚個肚都好唔舒服🤦🏻♀️—————完~
————
食物方面:
前菜 、6道刺身 、5道壽司 、湯、甜品
————
食物正常,唔算特別出色,某d甚至比元氣差🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- toro唔新鮮,食落好淋
- 帶子一般,無乜鮮味
- 綠色碟幾好食(唔記得係乜)表皮輕輕燒過
- 其他都唔算好特別&好食,亦唔記得係咩魚,恕未能詳細介紹
—————
—————-