2016-11-17 1366 views
機會係唔等人既!等openrice post 我篇野既時候,都唔知過左個優惠未😂🚩Awfully Chocolate 11月限定! 😉唔係唔食阿嘛 $100 4件wo抵到媽都唔認得 個人推介焦糖布丁😍要食要早去 因為正野好快無哂但要買4件既話 可以試:creme brûléesalt Browneflourless cakecrepe <- 唔記得有無呢個🤔一個人係食唔哂,大家一齊share la由於本人對甜品唔太好,亦唔中意食甜既野,所以可能食甜品既食評會有偏差。🍫個人覺得AC既朱古力太濃,濃得黎太膩。但保持中立去睇,creme brûlée會係幾唔錯,因為好少會用有餅底可以成個食,唔會太過甜,可以接受。🐣salt Browne 一個人(我指我自己)係絕對食唔哂!因為我食一兩啖已經膩到呢,唔洗再食。所以呢個一定要有人share! 值得一試同提既係呢個特別位在於落左鹽,甜同咸既比例幾特別,但口感似月餅,😂中秋佳節咩🌚🌝flourless cake 係無flour 既cake (廢話),相對外脆內軟,但唔係堂食既話,會有小小硬。無Browne 咁甜同膩口crep 無lady 咁s
機會係唔等人既!

🚩Awfully Chocolate

creme brûlée
salt Browne
flourless cake
crepe <- 唔記得有無呢個🤔

一個人係食唔哂,大家一齊share la

個人覺得AC既朱古力太濃,濃得黎太膩。

crep 無lady 咁soft, 企身啲 實啲,層次分明啲,但簡單黎講係硬啲😂

整體黎講,都唔算差既,中意食朱古力可以一試,但絕對唔係唯一。因為佢既朱古力無個種賭神既可可苦味,所以😂👋🏿食過一次記夠😬

建議一定要堂食!因為外賣味道有差,你懂的😉

💡
比個小tips 大家,雖然好小家
但每次你買都可以要求攞金色candle! 唔洗錢嫁。攞一兩支放係屋企備用都好,靚靚😳

但係基於環保,要一枝好啦😨
2016-11-17
TakeAway
$100 (Other)
  • Crepe
  • Cream  burlee