2023-12-20 377 views
早幾日行過知道佢出左聖誕餐單,所以今晚去試吓,6 點半左右到,冇乜客,但食完走,都有6、7 成客。叫左澳洲牛扒$128,5 成熟,好香炭燒味,伴菜法國邊豆同薯條併個肉汁,幾好食。牛肉煎旦漢堡包$85 ,始終食包一定要配牛漢堡,這個包嘅饀系將啲牛肉炒過夾在中間再加隻太陽旦,因為我叫之時冇留意系炒牛肉,這個一般啦。每個餐可以加$28 可以配酥皮湯、火雞絲沙律和特飲,酥皮湯個酥皮好鬆香,沙律配紅莓醬就一般,個人覺得一向嘅柚子醋汁比較出色,飲品叫左草莓果肉梳打和焦糖牛乳,兩款味道都比較淡,但影相打卡一流。尤其當晚侍應相當勤快有禮,也有提議我們點樣叫才最抵食,整體用餐體驗相當不錯。
2023-12-19
Type of Meal