2023-08-23 79 views
今次兄弟話想食放題,我今次帶左佢去食一間極高CP質素既和牛!仲要係放題!滿足我好兄弟!反正大家都賺到錢!今次食豪D!呢間店係銅鑼灣地鐵站E出口附近!除左位置勁近只需要步行6分鐘左右!位置仲好容易搵到SUGAR+商業大廈裡面!好今次我地食既係日本宮崎A5的櫻花牛!今次我地食既係宮崎A5既極上放題!120分鐘可以任食!例如肩口肉,牛肋肉,五花腩、內後腿肉、外後腿肉!仲有好多日本食材都係任叫唔嬲!除此之外!我地仲叫左好多野食!包括原條燒魚,佢仲好細心幫你軟埋件!魚肉超嫩滑!好甜!之後再叫左芝士帆立貝,佢仲有櫻花蝦味的!二隻都好好食!仲有大大隻燒廣島蠔唔洗除殼食!好方便!之後再叫左和牛米通!呢個真係好好食同超夾!,醬汁食到我想上癮!仲叫左燒南瓜秋葵、一口紫甜薯同骨腸!仲有我最愛既海膽泡飯!手羽雞翼亦都好好食好正!當然最重要都係甲羅燒啦,加上日本蛋混合再燒好惹味!同場食飽到甜品環節!叫左個柚子雪芭仲有奶凍都係超好食! #宮崎肉本舖 #銅鑼灣美食 #和牛 #香港日本菜 #香港烧肉 #日式烧肉 #和牛放题 #香港燒肉放题 #sugar+廣場6樓

#宮崎肉本舖 #銅鑼灣美食