2024-01-25
早排去咗好近旺角地鐵站嘅T.O.P商場覓食,見佢food court 下面有間---🌟大將🌟食火鍋放題嘅餐廳,我哋揀咗澳洲和牛牛小排火鍋放題,有成120分鐘可以食,一人一個火鍋,可以自己食到想食嘅湯底,幾好!自助醬料、飲品同甜品區,甜品選擇都好多,仲可以自己整格仔餅,好特別!😍而火鍋配料可以出面拎,有好多疏菜、丸類,款式都多下,火鍋有成十個湯底可選,我哋分別揀咗花生醬沙嗲同海老濃湯完熟蕃茄湯底,兩個湯底都係濃味之選,我哋嘅火鍋放題套餐會送埋頭盤,有牛舌、牛胸腹眼,仲可以任點好多唔同部位嘅牛肉,肉類亦可以揀豬、雞、羊,仲有海鮮款式,仲有可以點一份份嘅其他,有即炸響鈴🤩一份係一人份量,唔洗擔心點得太多🫶🏻就算放題火鍋,牛肉質素味道唔錯,仲有好多火鍋材料選擇,最後仲有甜品任食,好滿足,而且火鍋座位坐得舒適,枱面夠寬敞,放曬火鍋材料都充足,最正係又近地鐵方便👍🏻._.
._.