2019-03-19 974 views
今次來打邊邊,第一次來到太子始創中心地牢,就喺扶手電梯的格仔舖隔離。星期六中午來到,一堆人圍著門口等食,等左十分鐘就有位,原來牛一可以用food gulu apps遙距拎位,咁就唔使等啦!我地選了基本的$128一位限時90分鐘,$128可任點特選牛肉,豚肉和雞肉。雞肉,可以不試。豚肉薄片,好食。牛肉第一轉是半肥瘦的,最好食但再點是1肥9瘦。好大分別。第一轉的牛肉,有雪花紋再點肉類,喺每枱枱下的平板上下單即可,出肉好快!選了蕃茄豬骨湯底,湯底沒有真蕃茄,味道ok外面自取邊爐料,主要是蔬菜,豆腐類,丸類和面食等等。熱食,有飯類。飲品,有茶包,汽水🥤,雪柜內飲品。另有甜品,黑碳雪糕🍦有很多配料,彈彈珠之類。埋單計,128再加一,沒有其他收費。

。牛肉第一轉是半肥瘦的,最好食
但再點是1肥9瘦。好大分別。

第一轉的牛肉,有雪花紋

再點肉類,喺每枱枱下的平板上下單即可,出肉好快!

選了蕃茄豬骨湯底,湯底沒有真蕃茄,味道ok

埋單計,128再加一,沒有其他收費。
2019-03-16
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$140 (Lunch)