2016-10-14 1095 views
如果可以比負分, service一定係-100!未試過食一間小店可以食到扯晒火,d阿姐做野完全唔得又A膊!話說lunch hour好易坐爆,但我一個人攝位都好容易,好啦,坐低落單,同枱既5位食完走人,再入黎5位,新同枱5位既order 送到,前前後後我等咗25分鐘,我個碗連蹤影都冇咁當然未催單囉,點知個阿姐勁串問返我:乜冇話你知豬軟骨冇晒啦咩?!之前有同你既新同枱講架!頂!真係火都黎!我比佢咃早入座+落order,中間都隔咗10分鐘個5位新同枱先入黎d豬軟骨冇晒,個10分鐘你都可以同我講啦!兼且你知會佢哋要改order,但冇叫我改wo!大部分打工仔食lunch都係得一粒鐘,我來回要15分鐘,等都咗35分鐘,得返10分鐘食果碗咁即野!如果碗米線好食都算,但係唔好食囉!個小鍋米線湯底好似水咁冇酸菜味,米線太林,配料每款得幾件d阿姐又冇禮貌又唔肯認錯,個老闆娘仲要包庇佢咃,食到我一肚氣!難食、service差到爆,食完冇下次!!!
如果可以比負分, service一定係-100!

未試過食一間小店可以食到扯晒火,d阿姐做野完全唔得又A膊!

話說lunch hour好易坐爆,但我一個人攝位都好容易,

頂!真係火都黎!

難食、service差到爆,食完冇下次!!!
$50 (Lunch)