✴️150分鐘厚肉龍蝦海鮮蒸氣鍋✴️✨成日係屋企食都食到厭啦✨終於可以出街食,今次好特別,就係食觀塘既緣味小聚,今晚就係食厚肉龍蝦海鮮蒸氣鍋,今晚就同班好朋友係度食啦⚡️食完就可以快快返屋企啦🌈呢度有除咗海鮮鍋,仲有肥牛、豬肉,丸子同各種菜🌤️價錢都好合理,平民價錢⛅️味道好好,呢個主題既厚肉龍蝦同名一樣,好強龍蝦肉,入面既肉質都好鮮味,其他海鮮種類都好豐富,我地食得好滿足💮黑金流沙包(*≧ω≦)食咁多海鮮,可以食其他款式,叫了一個黑金流沙包,咬入去之後,裡面既流沙醬多到流心一樣,爆晒出來,好好食💮澳洲M5和牛 (*≧ω≦)牛肉味好香濃,入口即溶,係用澳洲既M5,質素比一般肥牛好好,肉質好鮮嫩,個個都話好食💮西班牙黑毛豬 (*≧ω≦)與平時一般既豬肉有分別,呢個肉質好好,同時又唔會太油,而且好香,都係入口即溶,特別豬味比較濃郁明顯
✴️150分鐘厚肉龍蝦海鮮蒸氣鍋✴️