2016-08-13 698 views
有無諗過食晏都有10幾隻貓貓同一大堆漫畫陪你?今日我地就揀左位於北角地鐵站隔離既Cat Tune~ 值得一讚既真係呢間店既一位年輕店員,佢好細心講解每個玩貓貓要注意既事項同埋客人既需的,有貓貓之餘仲有咁好既服務,抵讚!有16隻貓貓,實在影唔晒~~~~入返正題😋 店既飲品名都係由負責人諗,配合返cafe 有既漫畫卡通改~飲品係特別調教,名字都好得意,我地就分別點左《軍曹叔叔-單叫$38》同《多啦美-單叫$38》嚟試下:《多啦美》係用椰奶,香蕉,朱古力等做成奶昔效果,唔太甜,味道夾得黎會令人想繼續飲落去~《軍曹叔叔》係健康之選,因為係用檸檬同青瓜打成。檸檬唔會太酸,岩岩好,青瓜汁好清甜,兩者味道好夾~最想推介係呢份肉桂卷,入面夾滿柚子肉,出面灑滿肉桂粉,本人唔太好肉桂,但呢個食入口好香脆,咬落去啖啖肉! 一份真係唔夠食!店既粟米湯好好飲,店員介紹係日本直送,味道香濃,好重牛奶味。煙三文魚牛角包焗得香脆,入面夾埋有蕃茄片。蛋沙律三文治,入面有蛋白碎、火腿配沙律醬,都飽肚架。小食拼盤,選左魚柳、薯餅同炸燒賣,醬汁選左沙律醬, 簡簡單單都唔錯。呢度環境舒適,上嚟抖抖、同貓貓玩下、睇下漫畫食下野飲
有16隻貓貓,實在影唔晒~~~~

煙三文魚牛角包焗得香脆,入面夾埋有蕃茄片。

蛋沙律三文治,入面有蛋白碎、火腿配沙律醬,都飽肚架。

呢度環境舒適,上嚟抖抖、同貓貓玩下、睇下漫畫食下野飲下野真係唔錯! 唔怪得之我聽到唔少人打電話去book位啦!
臨走時老闆娘仲送我地出門口好親切,話包場記得搵佢~ 嘩,原來仲可以包場,聽落好開心!
2016-08-12
Type of Meal