中秋紅日,係附近staycation 就落嚟銅鑼灣搵食,由於當日6:00 左右晚餐,比平時早,冇咩胃口,而且打算食埋pancake 呢餐可以輕盈d 於是男朋友提議試吓呢間。位置係總統商場,萬寧對面,時間尚早,可以即刻入座。店面空間唔大,全部都係吧台,都可以望到師傅。可以選用填紙仔或app 落order,我哋坐既位置可以望到d 食材,等候過程發現雪櫃靠凍管製冷。食物好快嚟到,三文魚腩好食,其他壽司都正常,不過壽司飯唔太好食。每夾一件,d 飯都會黏實個餐盤,質素就.... er.....比較出色既係灸燒系列,唔腥,好香,都幾好食。男朋友order 12貫⚠️食到後段,望住雪櫃入面枝凍管變色,由雪變成水滴💦,滴落d 魚生度..... 有d 「牙煙」好彩我地食完姐🤪⚠️依我經驗睇,全店師傅有4-5位,都係本地人冇日本人,而且手握壽司既力度、米同醋既比例等等都有待提升。⚠️呢個價錢,銅鑼灣餐廳,算係咁上下。不過冇咩服務,加埋一就勉強過得去啦,唔算抵食,而且排排坐有d 迫。相比斜對面街立食壽司,雲壽司定價較平、划算。

er.....

比較出色既係灸燒系列,唔腥,好香,都幾好食。

男朋友order 12貫