2023-03-17
✨性價比5/5: 餐廳係中環。lunch set份糧多!有3個course! 而且個甜品chessecake 仲畫公仔比我地!Lunch set 都有依啲add on服務,真係好驚喜,好加分,即刻為過日working day苦上添一點甜!依個價錢真係好值啊!✨味道3.5/ 5: 松露蘑菇湯超濃,好好飲!其他主菜味道都係出面高質cafe 嘅味道。漢堡、Eggs Benedict班尼迪蛋賣相好吸引!可惜係Eggs Benedict水波蛋入面唔係流心啊,如果唔係就perfect 啦!~ ✨環境4/ 5: bar and restaurant 格局~ 黑色牆上有好多油畫擺設,有一種高格調帶有神秘感嘅西餐感覺!✨服務5/ 5: 店員好好禮貌、好主動,為你提供最親切嘅服務!又會同你有交流,食完會同你講解做會員嘅優惠同埋下次訂台有野送!讚啊!