2011-03-03 16 views
上星期入左去天水圍飲茶,跟住係商場行左好耐,之後就經過這裏,差唔多六點我地就諗住係呢度食少少嘢之後先返屋企,就唔使煮晚飯啦,剛剛六點仲有下午茶,見已得番兩款,跟住見到有細叉燒飯好抵食,只係17元,加3元有飲品,個仕應已係度收緊d牌,好彩佢都賣埋俾我地先.叫左一個下午茶餐, 雞亦芝士火腿三文治加春卷跟飲品18元,另外叫左一碟細叉燒飯加飲品, 碟細叉燒飯都唔細呀,幾大碟的喎,我地3個人分都每人有一碗架,叉燒份量亦唔少,有好多件,叉燒都好好味,好多汁好淋唔會好乾身,我地叫廋叉燒,都ok呀,唔會好肥.另一個係一隻雞全亦,半件芝士火腿三文治,一條春卷,普通啦,雖然唔夠熱,不過味道都ok的,足料呀,芝士火腿三文治入面有牛油,芝士及火腿都係正常份量,唔似人地果d係少左一半的,春卷入面都多料的,好味呀.隻雞亦雖然唔係好大隻,但係味道都好香口的呀.呢度的位置係正馬會旁邊,人來人往,但又好open,攞嘢食都好危險,因係路中間行嚟行去.

2011-02-26