十八夢

Meta Stages
2023-01-18 44 views
有個好同事的確好極🤘🏻今日係我同事生日,我同佢講「我出錢你出力搵餐廳」。我一直都覺得搵餐廳食生日飯係一件好難嘅事😮‍💨所以我就好衰咁樣將呢個重任交返俾壽星😂今日佢就帶我嚟咗呢間銅鑼灣嘅旺店,加入代理人流都唔算少。幫唔到淨係食晏晝飯都咁多人光顧😱我哋兩個人都叫咗各自一份定食,我就食蒲燒鰻魚,同事就叫8串串燒定食。每個午市定食都會均有前菜。前菜有生菜、蕃茄、粟米、果醋沙律,仲有一碗麵豉湯同埋一份茶碗蒸。淨係填錯,已經係有水準之作👍🏻蒸蛋好滑。另外兩個定食都幾好味,尤其是係個鰻魚,燒得好香,而且充滿鰻魚汁😌串燒方面唔會燒得太過老,肉嫩又juicy