2018-02-02
今晚決定要食多啲.. 我地一行四人都餓得很.. 就揀左間任食雞煲試下.. 好評如潮嘅18樓雞煲火鍋.. 見時間尚早又不用等位食左先講.. 我地坐近窗卡位都有景睇下嘅..而且食物種類都幾多.. 全部都任點任食連花膠都有.. 任食嘅好處就係可以唔洗睇價錢樣樣都叫啲.. 一坐低就當然狂點野食喇.. 不過原來自助區都有甜品同埋配料區.. 可以自己攞菜藍.. 同埋都放得好整齊.. 飲品又可以自己沖都幾多種類可以選擇.. 不過我當然最期待都係食完雞煲就再食Yogurt.. 麻辣雞煲 - 小辣 : 醬汁味道惹味.. 加埋洋蔥鮮味.. 雞肉夠大件啖啖肉.. 性價比高.. 美中不足就係雞肉不夠嫩口.. 但味道搭夠補上.. 上菜速度夠快.. 點左一陣就全枱都係食物.. 份量按照人數而俾架.. 份量適中.. 不過質素普通但勝在種類多.. 有排試有排食.. 菜藍都係自己攞就得.. 食D多菜好有益.. 重點推介: 響鈴卷卜卜脆.. 點整都係咁好味.. 一煮完都仲係咁厚身.. 好Juicy.. 仲有打邊邊既恩物 - 炸魚皮.. 就咁食都好好味又夠脆.. 感覺好新鮮.. 食得飽飽當然唔少得女仕最愛既甜品喇..
食得飽飽當然唔少得女仕最愛既甜品喇.. 二話不說見仲有少少時間就即過去整返杯.. 我仲要係DIY全部都係自己加配料.. 自己鐘意食咩就食咩.. 哈哈.. 當然我最後都係倒到滿滿的.. 的確好味道..