2023-12-07 143 views
上星期做完facial 同媽媽係尖沙咀食晏~ Search 到有間黑樺牛做緊HK$198 任食雞放題~ 食完餐前五款餐前小食, 麻辣魚皮,皮蛋,牛展同牛肚同鬼馬油炸鬼~店員會幫手上個迷你雞煲~雖然小,但如果唔夠喉,係可以無限添加!!!食完雞煲仲有每人一份海鮮食蒸汽鍋~每人除左有青口2隻,扇貝,大蝦同岩蠔各1隻~時令鮮蟹就要兩位起享用1隻~當日同媽媽食個隻雖然偏細,但肉質都幾鮮甜~然後仲可有美國牛板腱同其他火鍋用番海鮮湯底打邊爐~另外~係日我口痕加埋$50要個手切黑毛和牛封門柳🤭~Btw 佢個到仲有野飲任飲~有養生樽裝飲品又有肥仔水~

Btw 佢個到仲有野飲任飲~有養生樽裝飲品又有肥仔水~