2019-10-25 64 views
咁耐無行Oylmpic 都唔知原來之前間Thai 餐廳變左羅麥記,之前一直都諗住試吓呢間餐廳,我感覺好似好傳統風味,環境好靚好有舊式香港嘅感覺。等左個friend 勁耐唯有自私食住先,叫左兩個小食:1.紅豆西多士: 好似豆沙鍋餅既感覺,似甜品😍紅豆好夠甜 估唔到咁match😍 食左甜野搞到我更肚餓😂開曬胃2.蜜糖雞翼: 呢個誠意推介,勁脆😍 配埋少少蜜糖 香脆可口 個分量都幾多有5隻 兩個人 share 就最perfect 等左好耐個fd 終於到之後再叫左個磚頭焗豬扒飯,呢個好似必叫咁 見台台都有 仲要勁大份 幾抵食 試左兩個食法都ok麵包配豬扒,變成豬扒包就咁食入面,就係焗豬扒飯最後再叫左碟菜~ 菜都好新鮮 Overall 都唔錯,Service 又幾好幾有笑容👍🏻

等左個friend 勁耐唯有自私食住先,叫左兩個小食:

等左好耐個fd 終於到
之後再叫左個磚頭焗豬扒飯,呢個好似必叫咁 見台台都有
仲要勁大份 幾抵食 試左兩個食法都ok

麵包配豬扒,變成豬扒包
就咁食入面,就係焗豬扒飯

最後再叫左碟菜~ 菜都好新鮮
Overall 都唔錯,Service 又幾好幾有笑容👍🏻
2019-10-24