2024-10-21
西塔老太太烤肉係內地烤肉店嘅排隊王💖登陸香港喇➰點可以唔試😍喺將軍澳新都城開咗新分店午餐時段試咗佢嘅二人餐➰$358 套餐豐富價錢親民➰性價比高❣️每一道菜都有驚喜▪️老太太特色肥牛▪️自家製醃料,薄薄嘅肥牛食落去油脂好多好Juicy😍 點埋秘製麻將真係夠晒特別!🔹秘製豬頸肉🔹生菜包住豬頸肉啊,加埋辣醬同蒜頭一齊食感覺冇咁油膩🤤 超鍾意呢個配搭🔸香翁鳳梨牛排🔸牛排嘅擺盤夠晒特色🥰牛排係放喺菠蘿入面牛肉味非常香濃有咬口✔️可以連埋烤菠蘿一齊食😉🔺烤墨魚腸🔺喺出面好少會食到呢款菜式🤓 墨魚味十足▫️烤口蘑▫️未食之前覺一直諗會唔會燒到蘑菇會好乾?🤔呢個烤口蘑真係夠晒驚喜🤗燒出嚟蘑菇味香濃,而且非常多汁!🍲海帶湯海帶超級多😃 絕不馬虎➰湯亦非常清甜🍓冰糖草莓不得不讚呢個冰糖草莓🤩每一粒士多啤梨都非常冰凍同甜💖 係食緊士多啤梨加沙冰嘅感覺❣️✔️仲附送前菜,沙律🥗醬料,生菜🥬每一道菜式都真係有驚喜☺️另外想讚一下餐廳抽風系統非常好❣️因為一點油煙味都沒有👏🏻今次喺午餐時段嚟食唔使等位🤭我哋食緊期間已經見到陸續好多人呢排隊🤓 聽講夜晚平時都排晒長龍‼️食物質素高✅價錢親民✅環境舒適✅值得推薦🤗 下次要試埋其他款式先🤤
登陸香港喇➰點可以唔試😍
▫️烤口蘑▫️
🍲海帶湯
海帶超級多😃 絕不馬虎➰湯亦非常清甜
🍓冰糖草莓
✔️仲附送前菜,沙律🥗醬料,生菜🥬
食物質素高✅價錢親民✅環境舒適✅
值得推薦🤗 下次要試埋其他款式先🤤🤤