2017-03-13
由於知道這一間要排隊,所以一早到達,時間大約6:15 pm。初初以為這麽早,應該唔多人咁早食晚餐,點知到達後,有8成滿座了。我們2人安排坐6人枱。之後有2個人坐了我們隔離,餘下2個座位。 當點餐時,職員和我們說,要求我們4人轉另一張枱,因為門外有6個人要入座。感覺這樣安排不太好,有種感覺係要轉枱,轉來轉去。轉枱後,我們2人和另外2人又坐埋一齊,但我們2人坐正門口出入風口位,我們2人要求轉另一張枱,無咁大風的位置,但職員感覺好似唔想咁。我同佢講,反正我們2人都只會坐2個櫈子,之後職員才讓我們2人坐另一張枱。這方面,職員做得無咁好。坐位人貼人地坐的,有點迫。我們叫了2人餐,不用加1,共 $228。有沙律,酥皮湯,小食3款,主菜選了招牌芝士熔岩蛋槳飯和鐵板牛扒拼薯條,芒果布甸和2杯特飲。沙律好好食,份量多。主菜都幾大份,招牌飯,很特別。職員會幫你撈埋蛋和芝士,熱辣辣,趁熱食。鐵板牛扒和薯條都係熱辣辣的。啲食物一次過嚟晒,非常快,可能想啲客人快啲食埋走啦。這方面感到唔好,因為食品切。當我們食緊左飯時先,食完後,小食和牛扒薯條已經凍晒,當然無咁好食啦。雞翼已經硬晒,牛扒和薯條已經唔熱了。飲品點了
沙律好好食,份量多。主菜都幾大份,招牌飯,很特別。職員會幫你撈埋蛋和芝士,熱辣辣,趁熱食。鐵板牛扒和薯條都係熱辣辣的。啲食物一次過嚟晒,非常快,可能想啲客人快啲食埋走啦。這方面感到唔好,因為食品切。當我們食緊左飯時先,食完後,小食和牛扒薯條已經凍晒,當然無咁好食啦。雞翼已經硬晒,牛扒和薯條已經唔熱了。飲品點了珍珠奶茶和芒果乳酪,味道ok, 但不是滿的,有1吋咁多。有點失望。芒果布甸不太好食,很硬,也沒有芒果肉。
建議7點前到達,因為每人大約坐1小時,如果等位,起碼要等半小時以上。7點已經見門外有人排隊了。2人餐,份量都幾多,食完啲衫褲一身油煙味。以2人餐來講,都算價錢合理可接受既。酥皮湯,有少少咸,但真係好好飲。