﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊嚟Neway唱好K🤭💕 #九龍城Neway限定同媽媽慶祝生日,一年都會來一次👉🏻👈🏻今次同我嘅寶兒嚟九龍城唱K🎤💚勁有回憶~因為我哋唱合唱Twins🤭諗返起已經係N年前~我同妳雖然無童年嘅回憶😝不過以後你都走唔甩!ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧唱歌又點少得食嘢🤓唱到勁肚餓又唔想食小食😌O!M!G! Neway竟然有火鍋同雞煲食??仲要係每位+$68 就有任食嘅火鍋🤩!超crazy!究竟咩事?連雞子同埋廣島蠔都有!唔係講笑😍😍😍食火鍋有成間房又可以唱埋k真係可以話喺邊度搵?見到大家都話好耐冇唱K😝快啲去試下邊唱K邊打邊爐🫣💚𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝想睇吓有咩食可以睇圖💕我比較欣賞嘅食物❤️❤️❤️🔸火鍋湯底:藥膳醉雞煲/雞煲-藥膳醉雞煲_香濃鮮香、雞煲入味到不得了🔸廣島蠔-脹卜卜~鮮味十足🔸雞子-大大粒🤣我醉愛!🤣🤣🤣🔸支竹、烏冬-放喺雞煲度~索晒啲汁😌超好味-放兩個鍋都好好食😋🔸牛肉還好~不錯🤭不過我梗係鍾意食海鮮啦!🔸牛胸爽真係超強大,牛胸爽都有🤩🔸丸類、菜類熟我嘅都知我唔係太愛丸🫠不過

﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
嚟Neway唱好K🤭💕 #九龍城Neway限定
同媽媽慶祝生日,一年都會來一次👉🏻👈🏻
今次同我嘅寶兒嚟九龍城唱K🎤💚勁有回憶~
因為我哋唱合唱Twins🤭諗返起已經係N年前~
我同妳雖然無童年嘅回憶😝不過以後你都走唔甩!

唱歌又點少得食嘢🤓唱到勁肚餓又唔想食小食😌
O!M!G! Neway竟然有火鍋雞煲食??
仲要係每位+$68 就有任食嘅火鍋🤩!
超crazy!究竟咩事?
連雞子同埋廣島蠔都有!

唔係講笑😍😍😍食火鍋有成間房又可以唱埋k
真係可以話喺邊度搵?見到大家都話好耐冇唱K😝

快啲去試下邊唱K邊打邊爐🫣💚

想睇吓有咩食可以睇圖💕
我比較欣賞嘅食物❤️❤️❤️

🔸火鍋湯底:藥膳醉雞煲/雞煲
-藥膳醉雞煲_香濃鮮香、雞煲入味到不得了

🔸廣島蠔
-脹卜卜~鮮味十足

🔸雞子
-大大粒🤣我醉愛!🤣🤣🤣

🔸支竹、烏冬
-放喺雞煲度~索晒啲汁😌超好味
-放兩個鍋都好好食😋

🔸牛肉
還好~不錯🤭不過我梗係鍾意食海鮮啦!

🔸牛胸爽
真係超強大,牛胸爽都有🤩

🔸丸類、菜類

——切勿浪費食物——

記得去之前預訂房間🎤😋💕
九龍城Neway限定 ☎️ 2382 2300

༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ Neway Karaoke Box (九龍城)
≋ ≋ 九龍城太子匯1樓6至7號舖
₊˚· ७── ⁼³₌₃