2022-09-20
1903 views
油麻地站E出口行2分鐘就到既譽發大廈,果然名不虛傳😂真係勁多餐廳,一入lift每一層都係一間餐廳,咩都有😆今晚決定上到盡,去2️⃣3️⃣樓既Bellevue試下🫣一出lift就見到好靚既壁畫,餐廳入面都好闊落,牆身都係一幅幅大型壁畫,加上古典味既音樂,好有劇院既感覺🎭🎼好好彩今晚冇咩人🙈可以坐窗邊,好大既落地玻璃,一眼望到好遠好遠,好舒服☺️侍應好有禮貌👍🏻主動比暖水,又會介紹下有咩好食🤩有講有笑好friendly☺️食物都好有質素😍飲品mocktail都好啱我地口味🍸餐包好夠熱❤️🔥好香👌🏻香煎蟹餅🦀伴青檸🍋珍珠💯係真材實料,切開係一絲絲勁爆蟹肉,食入口大滿足😍😋我好欣賞餐廳🍴會安排啲主食一次過上😆啱曬我打卡👍🏻又可以一次過食,唔洗慢慢等😌美國特級安格斯西冷扒🤩10安士大大件🙈😂廚師控制得生熟度7成剛剛好,加埋佢地特調既mustard芥末醬😯一塊又塊食唔停口💦🥹烤虎蝦🦐香草蕃茄醬意粉🍝都好惹味♨️大大隻虎蝦開埋邊方便食用😋蝦頭有膏好甘香🤩蕃茄醬好開胃,唔覺唔覺就食左半碟🫣❤️🔥❤️🔥一定一定要食佢個芝士脆炸薯條🍟脆卜卜又大大碟勁正😍💯啱曬傾計飲酒慢慢食,食極都仲有😎仲有他他醬同茄汁2款俾我地點泥食
❤️🔥❤️🔥一定一定要食佢個芝士脆炸薯條🍟脆卜卜又大大碟勁正😍💯啱曬傾計飲酒慢慢食,食極都仲有😎仲有他他醬同茄汁2款俾我地點泥食👌🏻👌🏻
飲品方面我地叫左Mango Paradise同埋Strawberry Cream🥹😍😍先$68杯,勁大杯,又打卡able😆😛價格超值,味道好好🥳
呢間餐廳好推介大家試下😌餐廳環境舒服,服務好💯好chill好自由~吹水聚會好地方🤭