2024-04-23 81 views
香港人熱愛泰菜,所以各區都有不少隱世之泰菜選擇,好似呢間💁🏻‍♀️蝴蝶 · 泰,就係其中之一,有傳統泰國菜,亦有新派Fusion泰菜既度假風泰國餐廳😋當然有著數就更受大家歡迎啦,佢2-4人同行,唔理你消費幾多,都會送你隻,係一隻既火焰燒雞,唔係hea你呀,真係成隻同埋喺你面前火焰🔥,真係儀式感滿滿架,呢個時候相機📷要準備好😎同埋每枱都會送一欖鮮炸蝦片,片片都大大塊架😆蝦餅我建議大家都不要錯過,蝦餅食得多,入面有原隻鮮蝦真係極小地方有💯💯💯香辣海鮮漁夫包,外面係全麥包,個汁勁好食,入面有青口、大蝦、魷魚、魚等等海鮮秘製黃咖喱大頭蝦,全蛋黃咖哩,令咖哩更香,大蝦彈牙,仲好多膏真係超滿足😋芒果糯米飯,飯後甜品點會小得佢,佢個椰汁調得好好👍🏻係一間非常值得一試的泰國菜💮 絕對係誠意泰國菜之選!

同埋每枱都會送一欖鮮炸蝦片,片片都大大塊架😆

芒果糯米飯,飯後甜品點會小得佢,佢個椰汁調得好好👍🏻

係一間非常值得一試的泰國菜💮
絕對係誠意泰國菜之選!
  • 火焰燒雞
  • 蝦餅